Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen

Ik ben Jacco van Beek, een burn-out coach in de omgeving van Oosterhout. Heb je het gevoel dat je in een burn-out gaat belanden of heb je al een burn-out? Dan heb je zo snel mogelijk een goede behandeling nodig. Bij grote instanties is er vaak een wachtlijst, terwijl jij helemaal niet kan wachten. JIj wil uit die burn-out komen en weer een toekomst zien. Daarom kun je direct contact opnemen met mij, door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-15904955. We maken snel een vrijblijvende afspraak waarna een persoonlijk plan gemaakt wordt om je weer op de rit te helpen.

 

Voor iedereen met een burn-out

Een burn-out is niet niks en moet zeker serieus genomen worden. Wanneer je bepaalde mentale en fysieke klachten van een burn-out herkent, is het slim om contact op te nemen met mij als burn-out coach in de omgeving van Oosterhout. Ik help je graag weer naar een klachtenvrij leven. Of je nu in loondienst bent of zelfstandig ondernemer bent, iedereen kan te maken hebben met burn-out symptomen.

 

Preventief programma om een burn-out te voorkomen

Voel je dat het al even niet zo goed met je gaat en dat er geen gezonde balans meer in je leven is? Of heb je al eens een burn-out gehad en wil je dat voorkomen? Ik ben er als burn-out coach in Oosterhout niet alleen voor zij die een directe curatieve behandeling nodig, wat voorkomen is beter dan genezen. Daarom kun je ook deelnemen aan mijn preventieve programma. Dit is zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven en organisaties.

Als je graag wil dat jouw werknemers gezond blijven en geen last krijgen van burn-out klachten, kun je deelnemen aan het preventieve burn-out programma. Hierin reik ik managers, leidinggevenden en andere betrokkenen de benodigde vaardigheden om een goede managementrichting aan te houden, zodat werknemers zich prettig blijven voelen op het werk, geen grote druk of bewijsdrang ervaren en daardoor minder snel burn-out klachten ontwikkelen.

 

Burn-out coach in Oosterhout nodig? Neem contact op!

Heb je een acute burn-out en merk je dat je per direct een behandeling nodig hebt? Neem dan direct contact met me op door te bellen naar 06-15904955 of door het contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur maken we dan een afspraak om je situatie te bespreken. Wil je graag een preventief burn-out programma voor jouw bedrijf en medewerkers? Een goede keuze. Zo kunnen we stap voor stap proberen een burn-out te voorkomen. Ook dan kun je contact met me opnemen middels bovenstaande gegevens.

 

schermafbeelding-2020-11-18-om-14.52.17

Meer informatie?

    Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen
    0