Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen

Mijn naam is Jacco van Beek en ik ben burn-out coach, werkzaam in de omgeving van Tilburg. Wanneer jij het gevoel hebt dat je in een burn-out gaat belanden of er zelfs al in zit, help ik je graag. Je hebt goede, persoonlijke behandeling nodig en dat vrijwel direct om erger te voorkomen. Maar als je aanklopt bij instanties of je huisarts, krijg je vaak te maken met lange wachtlijsten. Maar jij kunt niet wachten, want er moet iets veranderen; je wil weer een toekomst zien. Je hebt een burn-out coach nodig bij jou in Tilburg. Neem daarom direct contact met me op door het contactformulier in te vullen of bel naar 06-15904955. We maken dan snel een vrijblijvende afspraak waarna ik een persoonlijk plan voor je maak om je weer op weg te helpen. 

Snel aan de slag met het herstel van je burn-out

Ben je bang dat je in een burn-out verzeild aan het raken bent of heb je al een burn-out? Dat is niet niks en moet je zeker serieus nemen. Herken je de symptomen, neem dan direct contact met me op. Ook wanneer je een collega of werkgever bent van iemand waaraan je ziet dat het niet goed gaat, kun je contact opnemen. We kunnen dan samen kijken hoe we de situatie het best aan kunnen pakken met burn-out coaching, gewoon bij jou in de buurt van Tilburg.

Burn-out coach ter preventie voor uw medewerkers in Tilburg

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom focussen wij ook graag op preventie. Als werkgever wil je natuurlijk graag dat je medewerkers gezond blijven en geen last krijgen van burn-out klachten. Daarom heb ik een preventief burn-out programma opgesteld. Tijdens deze burn-out coaching geef ik managers, leidinggevenden en andere belangstellenden van jouw bedrijf in Tilburg de benodigde vaardigheden om er met de juiste managementrichting voor te zorgen dat jouw medewerkers minder snel burn-out klachten ontwikkelen. Door ervoor te zorgen dat medewerkers zich prettig blijven voelen op het werk en geen grote druk of bewijsdrang ervaren, zorg je voor een minder grote kans op burn-out klachten. 

Burn-out coach in Tilburg nodig? Neem contact op!

Heb je een acute burn-out of ervaar je symptomen en heb je direct een behandeling nodig van een goede burn-out coach bij jou in Tilburg? Of wil je graag een preventief burn-out programma voor jouw bedrijf en medewerkers? Heel goed, want zo kunnen we samen voorkomen dat jouw collega’s hier last van krijgen. Neem in beide gevallen direct contact met me op, bel naar 06-15904955 of door het contactformulier in te vullen.

schermafbeelding-2020-11-18-om-14.52.17

Meer informatie?

    Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen
    0