Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen

Heb jij burn-out klachten en heb je snel een burn-out coach nodig, bij jou in Waalwijk, om je daar uit te helpen? Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jacco van Beek en heb het zelf meegemaakt. Vanuit mijn eigen ervaring ontstond de gedrevenheid en passie om mensen die een burn-out hebben te gaan helpen. Ik heb mijn certificaat Master Burn-Out Coach verworven en kan daarmee ook jou helpen. Ik weet dat je zo snel mogelijk hulp nodig hebt en bij grote instanties kom je op een wachtlijst te staan. Bij mij niet. Heb jij een burn-out behandeling nodig, neem dan direct contact met me op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06-15904955. We maken dan snel een vrijblijvende afspraak en dan bespreken we jouw situatie. 

ZPP’er of werknemer: burn-out coaching voor iedereen

Of je nu voor jezelf werkt of in loondienst bent, iedereen kan last krijgen van burn-out klachten. Een burn-out is te herkennen aan verschillende mentale en fysieke klachten, maar vaak heb je zelf ook door dat het niet gaat zoals het hoort en dat je niet lekker in je vel zit. Ik heb je graag weer naar een klachtenvrij leven. Als je in een burn-out zit of voelt dat je uit balans bent; neem dan contact op met mij als burn-out coach in Waalwijk. 

Preventieve burn-out coaching bij jouw bedrijf in Waalwijk?

Wil je graag voorkomen dat jouw medewerkers of collega’s last krijgen van burn-out klachten? Dat is heel verstandig. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom heb ik ook een preventief programma opgezet waarmee ik managers en leidinggevenden de juiste vaardigheden geef voor een goede managementrichting. Met deze managementrichting zorg je ervoor dat je medewerkers zich prettig blijven voelen op het werk en geen grote druk of bewijsdrang ervaren. Hierdoor ervaren ze minder snel burn-out klachten. Maar ook als je zelf, als particulier, al eerder een burn-out gehad hebt en graag hulp krijgt bij het voorkomen van een volgende burn-out, kun je deelnemen aan ons preventieve programma. 

Burn-out coach in Waalwijk nodig? Neem contact op!

Heb jij een burn-out coach nodig omdat je direct hulp nodig hebt? Of heb je een burn-out coach nodig die ervoor zorgt dat de medewerkers van je bedrijf in Waalwijk minder snel klachten zullen krijgen door deel te nemen aan een preventief programma? Neem in beide gevallen direct contact met me op door te bellen naar 06-15904955 of door het contactformulier in te vullen.

schermafbeelding-2020-11-18-om-14.52.17

Meer informatie?

    Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen
    0