Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen

Ik ben een burn-out coach met een persoonlijke en directe aanpak en ben onder andere werkzaam in de omgeving van Breda, Oosterhout, Waalwijk. Wanneer je in een burn-out bent beland, wil je natuurlijk zo snel mogelijk hulp en heb je een burn-out coach nodig. Bij veel instantie kom je dan op een wachtlijst te staan, terwijl burn-out coaching dan zo snel mogelijk moet starten. Ben jij in een burn-out beland en wil je directe behandeling in de omgeving van Breda, dan kun je direct contact opnemen door te bellen naar 06-15904955 of door het contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur maak ik dan een afspraak met je en gaan we samen werken aan een traject dat je uit deze burn-out helpt. Snel, persoonlijk en efficiënt.

Burn-out coaching voor werknemers en particulieren

Heb je last van fysieke en/of mentale klachten die mogelijk wijzen op een bepaalde vorm van stress, overspannenheid of een burn-out? Met specifieke maatwerk burn-out coaching help ik je er vanaf. Op naar een klachtenvrij leven waarbij de kans op terugval in oude gewoontes nihil is.

Burn-out coaching voor ondernemers in Breda

Ik bied ook burn-out coaching aan voor zelfstandig ondernemers in Breda en omstreken. Ook voor zelfstandig ondernemers maak ik een specifiek hersteltraject op maat. Ondernemer zijn brengt erg veel verantwoordelijkheden met zich mee en dat levert natuurlijk veel druk op. Loop je tegen die extra druk op en heb je daarbij last van ongezonde stress of denk je dat zelfs al tegen een burn-out aan zit? Neem dan zeker contact met me op door te bellen naar 06-15904955 of door het contactformulier in te vullen.

Werkgevers en andere verwijzers

Als je als werkgever vermoedt dat er collega’s zijn die ongezonde stress ervaren of graag wil dat je medewerkers op de hoogte zijn van de signalen van een burn-out en wat ze hieraan kunnen doen, kun je deelnemen aan een preventief programma. Wanneer er al sprake is van een burn-out, gaan we natuurlijk aan de slag met een curatief programma waarin diverse fases doorlopen worden. Het herstelproces wordt bevorderd wanneer optimale communicatie met alle betrokkenen blijft. Periodiek overleg met opdrachtgevers over de voortgang van het herstel is dan ook erg belangrijk. Optimale betrokkenheid van de werkgever, managers en leidinggevenden verhoogt de motivatie van het individu om sneller te herstellen, vooral bij optimale begeleiding rond de wil om te leren en de wil om te veranderen.

Neem contact op voor burn-out coaching in Breda

Of je nu direct hulp nodig hebt van een burn-out coach of wanneer je meer informatie nodig hebt over ons preventief of curatief programma kun je direct contact met me opnemen. Ik zorg altijd voor een snelle reactie en wanneer ook snelle actie nodig is, maken we binnen 24 uur een afspraak. Bij mij zijn er geen wachtlijsten; jouw behandeltrajact is het belangrijkst. Bel naar 06-15904955 of vul het  contactformulier in.

schermafbeelding-2020-11-18-om-14.52.17

Meer informatie?

    Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen
    0