Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen

Als je last hebt van ernstige stressgerelateerde klachten of zelfs van een burn-out, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je weg naar herstel vinden. Het curatief programma is gericht op herstel vanuit een burn-out en de opbouw naar een gezond evenwicht tussen draagkracht en draaglast. Een fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht met toename van een gezonde dosis energie als gevolg. Op naar volledig herstel in 90 dagen!

Herstel na een burn-out

Hoe het herstel van een burn-out verloopt, is natuurlijk voor ieder persoon anders. Het ligt ook aan de oorzaken van de burn-out. We kijken naar in wat voor situaties je zakelijk en/of privé zit. Wellicht heb je iets bijzonders meegemaakt wat nog geen of onvoldoende plaats heeft gekregen. In een bepaalde hoeveelheid individuele sessies met een specifiek maatwerk programma als inhoud, gaan wij met elkaar aan de slag om de klachten de kop in te drukken te gaan werken aan het bereiken van het gewenste evenwicht. Afhankelijk van de problematiek is de frequentie 1 tot 2 of meerdere sessies per week. Hierbij maken opdrachten deel uit van het programma waarbij opdrachtgevers geïnformeerd worden over de voortgang.

De fases van burn-out herstel

Tijdens het curatief programma bereiken we stapsgewijs met elkaar het gewenste doel. De fases van het burn-out herstel zijn als volgt:

Fase 1 – intake plus nulmeting

Fase 2 – ruimte en rust

Fase 3 – analyse privé en werk

Fase 4 – aanpassen van keuzes en gedrag, interventies

Fase 5 – re-integreren, 100% fit

De uitvoering van de fases vinden voor het merendeel plaats in de natuur. De boswachterij Dorst (omgeving Oosterhout) waarbij wordt gestart met een kop koffie of thee bij restaurant Beum is een prima locatie. Vanaf fase 4 is er ook alle gelegenheid om je talenten, kennis en kunde verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan het verkrijgen van communicatieve vaardigheden en inzichten afgestemd op de specifieke situatie. 

Neem contact op en begin met jouw burn-out herstel

Wil jij de toekomst ook weer zonnig inzien en je weer 100% fit voelen en weer zin hebben in het leven? En vooral, uit je burn-out komen en/of stressklachten in de toekomst voorkomen? Neem dan contact met me op en we plannen snel een vrijblijvende afspraak in. Dit kun je doen door te bellen naar 06-15904955 of door het contactformulier in te vullen.

Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen
0