Het curatief programma is gericht op herstel en opbouw naar een gezond evenwicht tussen tussen draagkracht en draaglast. Een fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht met toename van een gezonde dosis energie als gevolg. Op naar volledig herstel in 90 dagen!

Wat zijn nu de oorzaken van de ernstige stressklachten zoals burn-out, stress, angst- en paniekaanvallen of slapeloosheid? In wat voor situatie zit je zakelijk en/of privé? Of misschien heb je iets bijzonders meegemaakt wat nog niet of onvoldoende een plaats heeft gekregen.

In een bepaalde hoeveelheid individuele sessies met een specifiek maatwerk programma als inhoud gaan wij met elkaar aan de slag om de klachten de kop in te drukken en te gaan werken aan het bereiken van het gewenste evenwicht. Afhankelijk van de problematiek is de frequentie 1 tot 2 of meerdere sessies per week. Opdrachten maken deel uit van het programma. Opdrachtgevers worden geïnformeerd over de voortgang.

Stapsgewijs bereiken wij met elkaar het gewenste doel.
fase 1 – Intake plus nulmeting (optioneel hightech)
fase 2 – Ruimte en Rust
fase 3 – Analyse privé & werk
fase 4 – Aanpassen van keuzes en gedrag, interventies
fase 5 – Re-integreren, 100% fit

De uitvoering van de sessies vinden voor het merendeel plaats in de natuur. De boswachterij Dorst e/o waarbij gestart wordt met een kop koffie of thee bij restaurant Beum is een prima locatie. Vanaf de fase 4 is er ook alle gelegenheid om je talenten, kennis en kunde verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan het verkrijgen van communicatieve vaardigheden, inzichten afgestemd op de specifieke werksituatie.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op!

Meer informatie?

Neem direct contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.