Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen

kennethsmit.com/trainingen

Meten is weten!
Er zijn verschillende methoden om “te meten”. Natuurlijk wordt er gestart met een persoonlijk gesprek. Dat levert al de nodige informatie op die gebruikt kan worden tijdens preventieve en curatieve trajecten. Ook de 4DKL vragenlijst geeft een beeld van de mate van stress en in hoeverre dit doorwerkt in het fysieke. De mate van angst en depressie komt in ook in beeld. Verder inzicht wordt verkregen
met een uitgebreide gezondheidsanalyse waarover je meer informatie leest op deze pagina. Verder maak ik je graag attent op de verschillende assessments en persoonlijkheidsprofielen die ik uitvoeren als Kenneth Smit Trainer. 

Burnout test: wat doet het voor jou?

Deze meting is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve (inwendige) spectrale testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Het systeem analyseert ongeveer 40 belangrijke functionele groepen zoals hart- en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier enz. Daarnaast is deze meting een hulpmiddel om 25 fysieke functies snel te analyseren. Deze analyse is echter géén medische diagnose en stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het aura- of etherische veld.

Resultaat van de burnout test en de aanpak

Het resultaat van de burnout test is dat er op een meer efficiënte wijze kan worden gewerkt aan verbeteringen. Aandachtspunten in jouw persoonlijke gezondheid komen aan het licht. Ook zien wij door het afnemen van deze burnout test direct op er angsten zijn/spelen, er verdriet is, over-enthousiasme, boosheid, piekeren, tobben, zorgen maken, twijfelen, vrees, angst, irritatie en meer. Je bespaart veel tijd en geld om direct met de meest effectieve coaching aan de slag te gaan.

De signalen van sub-gezondheid

De weg van gezondheid naar ziekte wordt sub-gezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem verzwakt. Gedurende deze fase geeft het lichaam signalen af om ons te waarschuwen. Deze signalen kunnen zich voordoen in de vorm van onder andere slapeloosheid, minder energie, slapeloosheid, schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, gemakkelijk verkouden worden, zweten, stress en irritatie. Door op tijd maatregelen te nemen, zit je weer lekker in je vel en kun je ziekte voorkomen en weer optimaal gezond worden. 

Volgens de World Health Organization (WHO) is 75% van ons eigenlijk in een sub-gezonde toestand. Dit komt door de toegenomen druk van het leven die zijn tol eist van onze gezondheid.

  • 5% van de mensen is gezond
  • 75% van de mensen bevindt zich in de sub-gezondheid
  • 20% van de mensen heeft verschillende ziekten

Het afnemen van de burnout test

De burnout test kan worden afgenomen op het hoofdkantoor in Breda of op mijn kantooradres in Oosteind. Bel 06-15904955 of vul het contactformulier in.

Losse tarieven per persoon excl BTW.

  • € 175 HealthScan incl. een kennismaking sessie, een toelichting & eenvoudig rapportage
  • € 350 HealthScan idem hierboven vermeld plus een tweede coaching sessie op maat met een uitgebreide rapportage (ca. 100 pagina’s)

Indien je hebt gekozen voor de uitgebreide scan zal de eindrapportage tijdens een 2e sessie worden besproken. Ik zal het eventueel plan van aanpak hierop zo efficiënt mogelijk aangeven of opmaken indien er meerdere sessies nodig blijken te zijn.

Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen
0