Uitgebreide gezondheidsanalyse

Optimaliseer de aanpak bij stress en burn-out

Wat doet het voor jou?
Deze meting is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve (inwendige) spectrale testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Het systeem analyseert ongeveer 40 belangrijke functionele groepen zoals hart- en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier, enz. Daarnaast is deze meting een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren.

Deze analyse is géén medische diagnose. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het aura- of etherische veld.

Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren. Zo zegt een verstoring in bijvoorbeeld de lever/galblaas veel over woede en de milt/maag weer over piekeren en concentratie en de longen/dikke darm weer over verdriet.

Resultaat & aanpak
Er kan op een meer efficiënte wijze worden gewerkt aan verbeteringen. Aandachtspunten in jouw persoonlijke gezondheid komen aan het licht. Ook zien wij door het afnemen van deze test direct of er angsten zijn/spelen, verdriet is, over-enthousiasme, boosheid, piekeren. tobben, zorgen maken, twijfelen, vrees, angst, irritatie en meer. Je bespaart veel tijd en geld om direct met de meest effectieve coaching aan de gang te gaan.

Sub-gezondheid
De weg van gezondheid naar ziekte wordt sub-gezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem verzwakt. Gedurende deze fase geeft het lichaam signalen af om ons te waarschuwen.

Signalen in de zin van o.a. slapeloosheid, minder energie, concentratiegebrek, schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, gemakkelijk verkouden, zweten, stress en irritatie. Door op tijd maatregelen te nemen, zit je weer lekker in je vel en kun je ziekte voorkomen en weer optimaal gezond worden

Volgens de World Health Organization (WHO) is 75% van ons eigenlijk in een sub-gezonde toestand. Dit komt door de toegenomen druk van het leven die zijn tol eist van onze gezondheid.

  • 5% van de mensen is gezond
  • 20% heeft verschillende ziekten
  • 75% zijn in de sub-gezondheid

Het testen zelf – De test kan worden afgenomen op het hoofdkantoor in Breda of op mijn kantooradres in Oosteind. Bel 0162 – 42 44 43 of 06 – 15 90 49 55 voor een afspraak.

Losse tarieven per persoon excl BTW.

  • € 175 HealthScan incl. een kennismaking sessie, een toelichting & eenvoudig rapportage
  • € 350 HealthScan idem hierboven vermeld plus een tweede coaching sessie op maat met een uitgebreide rapportage (ca. 100 pagina’s)

Indien je hebt gekozen voor de uitgebreide scan zal de eindrapportage tijdens een 2e sessie worden besproken. Ik zal het eventueel plan van aanpak hierop zo efficiënt mogelijk aangeven of opmaken indien er meerdere sessies nodig blijken te zijn.