Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen

Jacco van Beek is een energieke geest die kennis, kunde en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als Kenneth Smit trainer dacht hij al buiten kaders. Ontwikkeling en uitvoering van verkooptrainingen, managementtraining en functietrainingen werd zijn vak. Sinds 2007 richt hij zich op business improvement waarbij mensen cruciaal zijn. Gedurende de vele trainingen en coaching sessies staan die mensen als individuen centraal. En dat raakt!

Op onderstaande foto word ik begeleid door Adjan Emmen tijdens één van de door hem verzorgde jazz workshops. Hij weet precies op de juiste toon de juiste noot te raken en van Adjan heb ik ondanks al mijn ervaringen erg veel geleerd. Zo gaan wij ook met elkaar aan de slag! Preventief en curatief!

Ervaringsdeskundige?
Absoluut! Ik weet wat het is als je lichaam en geest de signalen geeft; extreme vermoeidheid, ervaringen in een restaurant op de Grote Markt in Breda en voorafgaande aan een concert in Paradiso, blokkades tijdens het werk, spanningen voor de optredens met een plaatselijk dweilorkest, etc.

Zo ontstond de gedrevenheid en passie om mensen die hinder ondervinden van stress en burn-out klachten verder te helpen in de gewenste richting. Veelal is sprake van chronische stress of een werk gerelateerde vorm van overspannenheid met een langdurig beloop. En daar wil je graag van af!

Al zijn opgedane levenservaringen, ervaringen als Kenneth Smit trainer, aanvullende studies en het certificaat Master Burn-out Coach verworven bij VitaliteitsGroep te Breda worden meegenomen in de aanpak en werkwijze om mensen te behandelen. Praktisch daarbij is de enorme hoeveelheid communicatieve vaardigheden, gesprekstechnieken en inzichten die een verrijking zijn voor zijn cliënten.

 

Kennismaken?
Bel voor een kop koffie; 06 – 15 90 49 55

Meer informatie?

Neem direct contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Uitgebreide gezondheidsanalyse Persoonlijk behandelplan Volledig herstel in 90 dagen
0