Improvisatie 
Aanpassingsvermogen


Wie ben ik?

Brabander in hart en nieren. Gecombineerd uit Rijens en Dongens bloed en op deze aardbol terecht gekomen op 5 april 1965. Getrouwd met Jolanda en woonachtig in Oosteind. Sinds 2007 Kenneth Smit Trainer en sinds 2013 Stress en Burn-out Coach. 


Vrije tijd? Actief muzikant, toertochten maken met onze VW Kever of met mijn Yamaha Fazer. Dagelijkse beweging; MTB of een stukkie lopen. Bourgondisch ingesteld. Van het leven genieten dus.


Met een flinke dot levenservaring zakelijk en privé ga ik op pad om een steen bij te dragen wat medewerkers in organisaties goed doen en wat anders en beter kan. Als ervaren Kenneth Smit Trainer maak ik gebruik van best practices en de meest geavanceerde oplossingen. En indien nodig voeg ik hier preventie en herstel van stress en burn-out gerelateerde klachten aan toe. 


Wil je weten hoe "de carpaccio" smaakt?

Neem contact met mij op voor een inspirerende sessie.

E-mailen
Bellen
LinkedIn